عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در برخی از مناطق استان به ویژه در شرق و جنوب نیازمند توانمندسازی در زمینه اقتصادی هستیم و افراد در این مناطق از وضع اقتصادی مطلوبی برخوردار نیستند.
محمدمهدی زاهدی امروز در همایش علمی گنج سیساله همزمان با سالگرد مرکز کرمانشناسی اظهار داشت: مرکز کرمانشناسی در ابتدای تاسیس خود با بیمهریهایی رو بهرو شد و بسی رنج بردند تا به این گنج رسیدند و عاشقانه تلاش کردند تا کرمان را به آن صورت که شایسته است، معرفی کنند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس افزود: کرمانیهای زیادی داریم که کرمان را نمیشناسند و بر عکس افرادی داریم که در این استان نیستند اما کرمان را بهخوبی میشناسند و مرحوم افضلیپور موسس دانشگاه شهید باهنر کرمان جزء همین افراد است و زمانی ایشان کرمان را شناخت که توجهی به کرمان وجود نداشت.
وی تصریح کرد: آیتالله سیدیحیی جعفری نماینده سابق ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان فردی فرهیخته و یکی از مفاخر استان کرمان است و امیدواریم زندگی ایشان به تصویر کشیده شود و از مرکز کرمانشناسی در این زمینه اقدام کند تا همگان بدانند در عصر جدید بزرگانی مثل ایشان، سردارسلیمانی و … وجود دارد.
زاهدی ابراز داشت: در برخی از مناطق استان به ویژه در شرق و جنوب نیازمند توانمندسازی در زمینه اقتصادی هستیم و افراد در این مناطق از وضع اقتصادی مطلوبی برخوردار نیستند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه توانمندسازی باید در زمینه فرهنگی و اقتصادی صورت گیرد، گفت: با توجه به منابعی که در استان کرمان وجود دارد، میطلبد برنامهریزی صحیحی صورت گیرد تا فردی از این استان دیگر محتاج کمیته امداد و بهزیستی نباشد و به لحاظ اقتصادی به جایگاه و شأن خود برسند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس عنوان کرد: ما سیاسیون استان کرمان در یک جاهایی غفلت کردهایم و به جای اینکه همافزایی کنیم و توسعه استان را رونق دهیم، گاهی اوقات با درگیریهای سیاسی مزاحمتهایی ایجاد کردهایم.
زاهدی خاطرنشان کرد: امیدوارم با همدلی، وحدت و استفاده از تمام نیروهای پرتوان استان چه در سطح استان و ملی کرمان را به جایگاه واقعی خودش برسانیم و کرمان زبانزد عام و خاص در کشور شود.