دبیر اجرایی جشنواره گنج سی ساله گفت: به جز همایش علمی سیامین سالِ تاسیس کرمان شناسی- که هفتم اردیبهشت ماه سال آینده در دانشگاه شهید باهنر همراه با هفت پنل تخصصی برگزار خواهد شد- یک هفته تحت عنوان هفته کرمان شناسی، گنج ۳۰ ساله با همکاری فرمانداران استان همراه با تجلیل از مفاخر علمی و فرهنگی شهرستانهای استان و جشن ویژهای که نشاندهنده فرهنگ، سنتها، موسیقی، صنایعدستی و سایر ارزشهای محلی است، در کرمان برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، “محمد صادق بصیری” -سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان- امروز ۲۴ آذرماه در نخستین نشست ستاد برگزاری جشنواره گنج ۳۰ ساله ضمن تاکید بر اهمیت فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در استان و با گرامیداشت چهل سالگی انقلاب اسلامی گفت: مرکز کرمان شناسی در طول ۳۰ سال گذشته خدمات ارزندهای در زمینه فعالیتهای فرهنگی و انتشاراتی انجام داده که لازم است از بانیان و موثران این حرکت بزرگ تجلیل شود.
براساس این گزارش “محمدعلی گلابزاده” مدیر مرکز کرمان شناسی نیز در این نشست با اشاره به تاریخچه خدمات این مرکز گفت: “ترکان خاتون” ۷۰۰ سال پیش سنگ بنای دانشگاه را در کرمان گذاشت وهمواره از مدیران دولتی که در جهت تقویت فرهنگ و هنر گام برداشتهاند در تاریخ به نیکی یاد شده است.
وی ادامه داد: در طول ۳۰ سال گذشته به رغم تنگناهای مالی مرکز کرمان شناسی خدمات شایستهای در زمینههایی همچون چاپ و انتشار دهها عنوان کتاب، راهاندازی شاخه بنیاد ایرانشناسی و کمک به تاسیس دانشکده هنر و ساماندهی بهارستان هنرمندان و دهها فعالیت دیگر قدمی هر چند کوتاه در جهت توسعه فرهنگ و تاریخ کرمان برداشته شده است.
به گزارش ایسنا حسین شهابی دبیر اجرایی جشنواره گنج سی ساله نیز در این نشست گفت: سیوسومین جلسه شورای عالی مرکز کرمانشناسی در تالار کنفرانس موسسه اطلاعات تهران به ریاست دکتر محمدجواد فدایی استاندار و رئیس شورایعالی مرکز کرمانشناسی، مدعوین و نیز اعضای شورا تشکیل شد و کلیات این جشنواره به تصویب رسید.
وی خاطر نشان کرد: این مراسم از اول تا هفتم اردیبهشت سال آینده خواهد بود و باتوجه به اهمیت مسئله گردشگری، قرار است با همکاری کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان در نیمه اول اردیبهشت ماه سال آینده، نمایشگاه گردشگری استان کرمان نیز در شهر تهران برگزار شود.