دکتر حسین یاسائی به سال ۱۳۳۶ در محله شاهزاده محمد و در باغ خانه ای که میعادگاه متقاضیان قالی های نفیس و ارزشمند محمدعلی یاسائی بود، به دنیا آمد . او تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در کرمان سپری کرد و در سال ۱۳۵۵ برای ادامه تحصیل راهی انگلستان شد. حسین فرزند یکی از باهوش ترین بازرگانان کرمانی به شمار می رفت، مردی که از این جهت شهره آفاق بود. وی توانست از نبوغ به ارث رسیده، به خوبی بهره ببرد و قله های دانش را یکی پس از دیگری به تسخیر خود در آورد و پس از گذراندن رشته علوم کامپیوتر از دانشگاه ناتینگهام، سرانجام در سال ۱۹۷۹ م دکترای خود را در رشته الکترونیک و مهندسی ارتباطات از دانشگاه بیرمنگهام دریافت کرد و از یک سال بعد به مدیریت شرکت « ایمجینیشن تکنالاجیز» برگزیده شد . او به همراه ای ین لیوینگستون، سازنده مشهور بازی های کامپیوتری، در فهرست چهره هایی قرار گرفت که در آغاز سال جدید میلادی از ملکه بریتانیا نشان افتخار دریافت کردند.
حسین یاسائی نشان شوالیه و لقب « سِر » را به واسطه خدماتی که به صنعت ارائه کرده است، از ملکه دریافت میکند. شرکت « ایمجینیشن تکنالاجیز» که یاسائی مدیریت آن را بر عهده دارد، طراح تکنولوژیهای حساسی است که شرکت های سازنده لوازم الکترونیکی در سراسر جهان از آن بهره میبرند . تکنولوژی هایی که شرکت « ایمجینیشن تکنالاجیز » تولید کرده یا به آن مجوز داده است در بیش از یک میلیارد کالا از تلفن های همراه بسیار پیشرفته گرفته تا تبلت،تلویزیون و رادیوهای دیجیتالی به کار می رود.
میلیون ها نفر در سراسر جهان بدون آنکه خبر داشته باشند هر روز از فناوری هایی استفاده می کنند و شاید کمتر کسی بداند که یک ایرانی همان فردی است که هوشمندی را به تلفنهای همراه افزود.